To jak jest w końcu z tą gwarancją?? Za około miesiąc odbieram auto i nie wiem czy montować samemu czy zawieźć im do założenia? Gwarancji wolałbym nie tracić za taką duperelę. Dzięki za info
[O2] Chlapacze, czy jest sens zakładać? Jak je zamontować?
Zwiń
X
-
Ja montowałem w ASO 2 dni temu, trochę z lenistwa, za montaż zapłaciłem 60 zł, więc nie majątek. Ale można na pewno samemu zamontować, nic nie ingerujemy w blacharkę, mechanikę ani elektrykę auta, więc na zdrowy rozum nie ma to żadnego związku z gwarancją. Chlapacze montuje się wykorzystując istniejące już otwory. Z resztą niczego do książki serwisowej mi nie wpisali (a jak montowali w poprzednim aucie radio, to wpisywali).
Ale jak ktoś ma obawy o gwarancję, to proponuję wysłać zapytanie do SAP (formularz kontaktowy na stronie). Przyślą odpowiedź na piśmie i będzie podkładka w razie czego.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiekalTo jak jest w końcu z tą gwarancją?? Za około miesiąc odbieram auto i nie wiem czy montować samemu czy zawieźć im do założenia? Gwarancji wolałbym nie tracić za taką duperelę. Dzięki za info
Komentarz
-
-
koledzy szukam chlapaczy do octavi 2 rs po 2007r czy to prawda że przód jest taki sam jak w octavi 2 ale inne są z tyłu ?Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
koddi, tak
przody są takie same
ale tyły są takie jak od np Scouta czy 4x4
ale IMHO z tyłu RS z chlapaczami będzie niefajny
ja u siebie załozyłem tylko przody
przody w ASo to koszt ok 40 plnprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koddimasz może foto w swoim archiwum z chlapaczami na tyle
ja nie mam założonych
poszukaj w necie
a jak wygladają przody to sobie zobacz moje auto- masz link w podpisieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
dobra zakupiłem w aso chlapacze po nr vin to i tak tylne chlapacze nie pasują...do mojego RS'a Why ?Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
Diler z trójmiasta oferuje się na allegro, Całkiem znośne ceny ma na dodatki
Komplet ok 100zł, w Kraku z montażem mi wołali 250zł do kupionego u nich auta. za przykręcenie kilkunastu śrubek?...
chlapaczeSprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
-
No tak wiem ale w servisie twierdza co innego na dowod tego dali mi przymierzyc owe chlapacze na tyl i dupa....Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
...
Komentarz
-
-
Czy może ktoś się orientuje jaki jest numerek tej śrubki na które wskazuje strzałka oraz elementu do którego jest przykręcona. Nie mogę się z gościem z ASO dogadać a zauważyłem, że z jednej strony się to cudo zgubiło. Jakby ktoś mógł sprawdzić w ETCE byłbym bardzo wdzięczny.
PS. Zdjęcie pożyczyłem od aniam111, mam nadzieję, że się nie obrazi. 8)Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz